VERLICHTE BOOM              

       

                          

 
Vanaf zondag 10 december, staat op Herdenkingspark Scholtenhagen aan de Scholtenhagenweg 41 in Haaksbergen een prachtige  mooi verlichte kerstboom, waarin iedereen die dit wil een eigen persoonlijke boodschap kan ophangen. Denk daarbij aan de naam van een overleden dierbare, een mooie herinnering of gedachte aan een dierbare of een wens. 
Door middel van deze boom willen we graag letterlijk en figuurlijk een lichtpunt neerzetten in Haaksbergen in deze donkere dagen voor kerst.   
U heeft de gelegenheid om een doorzichtige kerstbal met bijpassend kaartje te kopen voor  uw wens of herinnering. Niet alleen beschermt deze bal uw wens of herinnering tegen gure weersomstandigheden, ook gaat de opbrengst van € 2,50 per bal geheel naar De Voedselbank. 
Deze ballen zijn gedurende de hele periode dat de boom er staat te koop op het herdenkingspark. Onder de houten overkapping die op het park staat kunt u in de daarvoor in de bestemde box uw bijdrage doneren, een bal met kaartje pakken en uw persoonlijke boodschap ophangen in de boom. Het is overigens niet verplicht om uw wens of herinnering te verpakken in een kerstbal, u mag deze er ook zo of op eigen wijze verpakt in hangen. 
Zondag 8 januari om 19.00 uur zal het symbolisch nieuwjaarsvuur branden in het park. Alle briefjes uit de kerstballen zullen verbrand worden dan en symbolisch via de rook  naar boven stijgen. Wilt u hierbij aanwezig zijn, dan kan dat.
 
 


EH-Voedselbank logo pms.pdf (304450)