VERLICHTE BOOM              

       

                          

Vanaf zondag 8 december staat op Herdenkingspark Scholtenhagen een prachtig mooie verlichte kerstboom, waarin iedereen die dit wil een eigen persoonlijke boodschap kan ophangen. Denk daarbij aan de naam van een overleden dierbare, een mooie herinnering of gedachte aan een dierbare of een wens.

We willen met deze boom graag letterlijk en figuurlijk een lichtpunt neerzetten in Haaksbergen in deze donkere dagen voor kerst.

Iedereen die graag in het bijzijn van of samen met anderen een herinnering of wens in de boom wil hangen, kan hiervoor op zondag 8 december van 16.30 uur tot 19.00 uur terecht op het park. Het park is dan sfeervol verlicht en er wordt gezorgd voor een warm drankje en voor mooie muziek. Tevens is het mogelijk een kaarsje aan te steken i.v.m. Wereldlichtjesdag.

U heeft de gelegeheid om een doorzichtige kerstbal met bijpassend kaartje te kopen voor uw wens of herinnering. Niet alleen beschermt deze bal uw wens of herinnering tegen gure weersomstandigheden, ook gaat de opbrengst van € 2,50 per bal geheel naar de Voedselbank. Deze ballen zijn ook gedurende de hele periode dat de boom verlicht is, te koop in het park. Onder de houten overkapping die op het park staat, kunt u in de daarvoor bestemde  box uw bijdrage doneren, een bal met kaartje pakken en uw wens ophangen in de boom. Het is overigens niet verplicht om uw wens of herinnering te verpakken in een kerstbal, u mag deze er ook zo, of op eigen wijze verpakt in hangen.

Parkeren is mogelijk aan de overkant van het park op de grote parkeerplaats.

Op zondag 5 januari worden alle wensen en herinneringen uit de boom toegevoegd aan een symbolisch nieuwjaarsvuur, dat om 20.00 uur op het park ontstoken zal worden. Belangstellenden worden hiervoor van harte uitgenodigd


EH-Voedselbank logo pms.pdf (304450)