De asbijzetting

 

Heeft u besloten gebruik te maken van één van de mogelijkheden welke Herdenkingspark Scholtenhagen biedt, dan volgt er een voorgesprek m.b.t. de ceremonie.

Samen kiezen we een datum, waarbij we voor de zaterdag en de zondag geen meerprijs berekenen. Ook bespreken we hoe u de ceremonie eruit wilt laten zien. Het kan zijn dat u een gedicht voor wilt dragen, wilt spreken of bepaalde muziek wilt horen. Ook kunnen wij een gedicht voor dragen of spreken namens u. Misschien wilt u zelfs een toast uitbrengen of duiven loslaten.  Niets moet, veel kan.

Kiest u voor het planten van een boom, dan kunt u (eventueel samen met familie) helpen bij het planten van de boom en de as bij de wortels van de boom plaatsen. Ook hier bent u vrij in. Niets moet, veel kan.

Tijdens de ceremonie kunt u bloemen bij de boom leggen. Deze bloemen zullen wij `s avonds naar de centrale gedenkplaats brengen.

Heeft u voor een arrangement gekozen, dan kunt u na de ceremonie koffie en thee met krentewegge nuttigen in de prachtige schuilgelegenheid op het park.

Gedurende de ceremonie zal het park gesloten zijn voor andere bezoekers. Op deze manier heeft u alle privacy. Alle andere gebruikers krijgen bericht van de sluitingstijden. Tevens worden de tijden bekend gemaakt via deze website, onze Facebook pagina en via het informatiebord in het park.